Verisuonet ja KTP-laser

Parhaillaan istun lentokentällä lähdössä Barcelonaan ihoon ja esteettisiin sekä laserhoitoihin keskittyvään kongressiin – jo kolmas vuosi kun käyn kyseisessä koulutuksessa mutta parhaiten uusia ideoita ja oppia tähän aiheeseen liittyen saa mielestäni ulkomailta. Jos jatkaa potilaiden hoitoa kuten ”on aina tehty”, mikään hoito ei edisty tai kehity.

Laserhoidoista puheen ollen – olen aiemminkin kirjoittanut verisuonien häivyttämisestä KTP-laserin avulla, mutta eipähän kertaus haittaa! Tänään kävi Laser Tilkassa hyvä potilas ja muistin jopa ottaa valokuvat ennen ja jälkeen hoidon:

Yhdellä käsittelyllä hyvä reaktio jossa suonet hävisivät saman tien. Toki voivat vielä palautua, mutta uusintahoito voidaan tarvittaessa tehdä noin kuukauden kuluttua.

Ihanaa viikonloppua Sinulle!

Tekijä: Marika Schröder

Ihotautilääkäri / Hudläkare

6 vastausta artikkeliin “Verisuonet ja KTP-laser”

 1. Tuo KTP-laser vaikuttaa lupaavalta!
  Olen 40-vuotias nainen ja itseäni häiritsee muutama todella näkyvä katkennut verisuoni huulten läheisyydessä – ihan kuin minulla olisi viikset! Mutta kauanko laser-hoidon jälkeen iho on niin punainen, että se paljastaisi minun käyneen hoidossa? Ja kuinka pian laseria voi käyttää kasvojeni ihoon, kun minulla on ollut taiveaknen vuoksi tetrasykliini-kuuri?

  Tykkää

  1. KTP:n jälkeen iho punoittaa 1-5 päivää, joten viikonloppua vasten on hyvä tulla hoitoon jos on maanantaina töitä. Joskus voi tulla rupia, jotka kestävät yleensä sen 5 päivää parantua.

   Tetrasykliini ei ole este KTP-hoidolle.

   Tykkää

   1. Kiitos vastauksesta! Varaan ajan samantien! Saahan hoitoa jo samantien, vai tarvitaanko erillinen arviointikäynti?

    Tykkää

   2. Jos on pieni alue niin hoituu 20 min ensikäynnillä. Jos laajempi niin varataan pidempi aika, jolloin suunnitellaan ja keskustellaan odotettavissa olevista tuloksista ensikäynnillä. Joskus hoitoja vaaditaan useita (2-3) jotta saadaan vaste. Ja joskus joudutaan käymään ylläpitohoidoissa, esim kerran vuodessa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: