Kainaloiden liikahikoilun hoito

Tiesithän, että kainaloiden liikahikoiluun löytyy helppo hoitokeino? Botuliini toksiinilla saadaan hyvä ja suhteellisen pitkävaikutteinen vaste. Alkuun hoitoväli on usein muutama kuukausi mutta ajan myötä hoitoväli pitenee ja joillakin hyvä vaste säilyy jopa lähes vuoden!

Itse kun pistän potilailleni botuliinia kainaloihin, on hinta 230 euro jos asiakas on ostanut botuliinit valmiiksi itse. Kainaloiden liikahikoilun hoitona botuliinista saa Kelalta korvauksen, eli hinta apteekissa on noin 150 euroa.

Tekijä: Marika Schröder

Ihotautilääkäri / Hudläkare

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: