Kevyt kasvojen kohotus ilman toipumisaikaa?

Kiinnostaisiko kevyt kasvojen kohotus ilman päivien ja viikkojen toipumisaikaa? 

Meillä on Iho ja Estetiikka Stockmannilla käytettävissä Elos Plus valoimpulssilaite jossa yhdistyy IPL ja radiofrekvenssi. Hoidon tavoitteena on pigmentin korjaus, juonteiden vähentäminen ja ihon napakoituminen yhdessä hoitoistunnossa, kolmella eri hoitopäällä. 

Mahtavan pätevä sairaanhoitajamme Elina aloittamassa hoidon.

Trinityä suositellaan sarjahoitona (3-5 hoitokertaa 3-4 viikon välein), jonka jälkeen ylläpitohoitoja suositellaan 2-4 kertaa vuodessa – tämä on toki hyvin yksilöllistä ja riippuu paljon asiakkaan lähtötilanteesta ja ihon kunnosta. 

Vaikutuksia näkee jo heti hoidon jälkeen, mutta ennen kaikkea ihossa tapahtuvat muutokset jatkuvat viikkoja. Hoito on turvallista ja lähes kivutonta.
Trinity-hoito sopii erinomaisesti ylläpitohoidoksi ja varhaisten ikääntymisen merkkien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Hoito on lähes kivutonta, lähinnä iholla voi tuntua pientä lämpöä ja/tai pistelyä. Toipumisaikaa hoitoon ei tarvitse varata ja meikata voi vaikka heti toimenpiteen jälkeen.

Trinityyn voidaan yhdistää myös mikroneulausta.

Trinityn ja Trinity Plus-hoitojen vasta-aiheet ovat kasvojen alueen herpes, raskaus, valolle herkistävä lääkitys sekä sydämen tahdistin.

Pihlajalinnan Iho ja Estetiikka Stockmannin uudelle sairaanhoitajallemme Elina Lähdetielle voi varata ajan tästä. Hänellä tulee olemaan laaja repertuaari hoitoja jatkossa, niistä lisää myöhemmin!

Tekijä: Marika Schröder

Ihotautilääkäri / Hudläkare

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s