Luomien poisto RF:llä eli radiofrekvenssillä

Olen jo pian kymmenen vuotta poistanut hyvänlaatuisia mutta häiritseviä koholumia, rasvasyyliä, varsiluomia ym hyvänlaatuisia ihomuutoksia CO2-laserilla Laser Tilkassa. Kirurgisista eli veitsipoistoista kokemukseni on tietysti vielä pidempi.

Hieman on harmittanut että minulla ei ole ollut laseria käytettävissäni uudessa Pihlajalinnan toimipisteessä Iho- ja Estetiikka Stockmannissa, vaan siellä luomien poistot olen tehnyt veitsellä tai rapsuttamalla kyretillä, ilman juurikaan muita vaihtoehtoa.

Nyt voin kuitenkin jatkossa poistaa hyvänlaatuisia ihomuutoksia myös Stockalla ilman että tarvitsee ihoa leikata, pitää tikkejä, urheilukieltoa, keloidivaaraa ym, koska meillä on Stockalla hyvin toimiva RF-laite (eli ns. radiofrekvenssi-laite).

Kasvoista poistan edelleen hyvänlaatuiset ihomuutokset mieluiten CO2 laserilla, koska laserilla toimenpide on kuitenkin varovaisempi ja jälki nätimpää. Mutta vartalon skin tagit, rasvasyylät ja muut ei-pigmentoituneet koholla olevat luomet voi halutessaan jatkossa poistaa myös Stockalla. Vastaanotto ja toimenpide on ohi 20 minuutissa joten sen voi hoitaa shoppailun lomassa 😉 . Toimenpiteen jälkeen suosittelen että kipaiset kerrosta ylemmäs Stockan ravintolamaailmaan, nauttimaan ihanasta lounaasta. 

Rintaliivien alla häiritsevä varsiluomi.
Radiofrekvenssihoidon jälkeen.

Tekijä: Marika Schröder

Ihotautilääkäri / Hudläkare

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s