Iho- ja Estetiikka Stockmann

Laser Tilkan ja Pihlajalinna Kampin lisäksi pidän vastaanottoa myös kolmannessa Pihlajalinnan toimipisteessä, eli uudessa Pihlajalinna Iho- ja Estetiikka Stockmannilla.

Se sijaitsee Helsingin keskustan Stockmannilla, 7. kerroksessa. Samoissa tiloissa vastaanottaa myös Pihlajalinnan hammasklinikka, joten samalla käynnillä voi hoitaa myös esim hampaiden putsauksen tai valkaisun!


Stockalla pidän lähinnä tavallista ihotautilääkärin vastaanottoa, ja lisäksi siellä voi saada pistoshoitoja (botuliinia ja täyteaineita). Laserhoitoja teen edelleen ainoastaan Tilkassa. Isommat toimenpiteetkin teen vain Tilkassa, mutta toki luomien poistot veitsellä onnistuu sekä Kampissa että Stockallakin.

Stockalla vastaanottaa myös ihana hoitaja Outi Federley, jonka maksuttomalle konsultaatio-vastaanotolle voit varata ajan tästä. Erityisesti hiusten siirrot ovat hänen erityisosaamistaan, ja hän voi neuvoa myös muissa plastiikkakirurgisissa toimenpiteissä.

Tekijä: Marika Schröder

Ihotautilääkäri / Hudläkare

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s