Marionettien ja suupielien täyttö

Maanantai on minulla pitkä päivä, koska tavallisen sairaalapäivän jälkeen jatkan vielä Laser Tilkkaan pitämään yksityisvastaanottoa. Työtunteja tulee yli 12 maanantaisin, mutta sen jälkeen tuntuu jo melkein viikonlopulta!

Valtaosa potilaistani yksityispuolella ovat luomien tarkistusta ja hyvänlaatuisten koholuomien poistoa CO2 laserilla. Eilen illalla minulla kävi lisäksi kolme pistoshoitoa toivovaa asiakasta, ja sattumalta kaikki halusivat marionettien ja suupielien täyttöä. Marionetit ovat suupielistä alaspäin jatkuvat syvät uurteet. Tässä yhden asiakkaan valokuvat (asiakkaan luvalla) näiden täytöstä. 

Valokuvat otettu heti pistoksen jälkeen – paras tulos näkyy vasta noin kahden viikon kuluttua.

Ennen.
Volift 1 mL.
 

Vielä muutaman viikon (huhtikuun loppuun) saa Juvedermin täyteaineita kamppanjahintaan 390 euroa. Vaikutus kestää noin 9-12 kk.

Ajan voit varata tästä. Pidän vastaanottoa Pihlajalinna Laser Tilkassa, Pihlajalinna Iho- ja Estetiikka Stockmannilla sekä Pihlajalinna Kamppi:ssa. Täyte-aineita sekä botuliinihoitoja teen kahdessa ensimmäisessä eli Tilkassa sekä Stockalla.

Pistoshoitojen lisäksi teen laserhoitoja (arvet, rypyt, verisuonimuutokset, akne, ruusufinni, pigmentit, koholuomet ja muut näpyt) sekä tunnistan ja leikkaan ja muutoinkin hoidan ihosyöpiä sekä näiden esiasteita (basalioomat, aktiini keratoosit, Mb Bowen, okasolusyövät sekä pinnalliset melanoomat). Toki hoidan myös perinteisiä ihotauteja kuten aknea ja ihottumiakin.

Tekijä: Marika Schröder

Ihotautilääkäri / Hudläkare

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s