Stockholm Allergan Spring Meeting

Nyt koulutusviikonloppu takana ja paljon uutta tietoa taas viisaampana. Parhaat oivallukset tuli kuitenkin keskusteltaessa muiden suomalaisten kollegojen kanssa. Verkostoituminen on tärkeää, etenkin tällä esteettisellä alalla jossa on naurettavan paljon mustamaalaamista ja kateutta, harmillista kyllä. Itse toivoisin että päästäisiin siitä tavasta eroon mahdollisimman nopeasti, koska siitä hyötyisivät niin ammatinharjoittajat että eritysesti potilaat. 

Sillä jos puhuu ja ajattelee toisista pahaa, se yleensä kuitenkin kostautuu itselle moninkertaisesti. Hymyllä ja ystävällisyydellä pötkii pisimpään ja saa tyytyväisimmät asiakkaat. Ja jos uskoo, että vain itse on oikeassa ja kaikki muut ovat väärässä, sitä menettää kyvyn oppia uutta ja jämähtää tietylle osaamistasolle. Siinäkin kärsii loppuvaiheessa eniten vain itse.

Tekijä: Marika Schröder

Ihotautilääkäri / Hudläkare

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s