Täyteaineet ja niiden hinnat

Nyt kun hinnoista kerta puhutaan, ajattelin samalla mainostaa myös Pihlajalinna Laser Tilkan (ja uuden toimipisteemme Pihlajalinna Iho ja Estetiikka Stockmann!) tarjouskampanjaa Juvedermin täyteaineista.

Tällä hetkellä kaikki Juvederm 1 mL täyteaineet (Voluma, Volift, Volbella ja Volite) maksavat vain 390 euroa molemmissa toimipisteissämme. Näillä tuotteilla voi täyteläistää huulia, nasolabiaaleja, poskipäitä, suupieliä tms. 

Kyseisiä Juvedermin täyteaineita pistää allekirjoittaneen lisäksi ainakin plastiikkakirurgit Kai Lassila, Tiia Pihlamaa ja Aino Rönnblad ja voin suositella heitä kaikkia.

Volite on uusi iholle kosteutta ja hehkua antava tuote. Olen tätä muutamalle asiakkaalle pistänyt ja muutaman päivän päästä iho näytti todella kauniilta. Tämä aine ei aiheuta mitään ”täyttö-efektiä” kuten useat muut hyaluronihappo-valmisteet, vaan ainoastaan parantaa ihon laatua.


Lisää Volitesta voi lukea potilaan näkökulmasta esimerkiksi tästä. Kyseessä siis Muotikuiskaaja-blogia pitävän naisen kokemus mukavan sairaanhoitaja Anne Tuovisen Volite-käsittelystä.

Laser Tilkassa meidän lääkäreiden lisäksi myös laserhoitajamme Leena Laukkanen pistää Volitea.

Tekijä: Marika Schröder

Ihotautilääkäri / Hudläkare

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s