Botox hinnat

Olen saanut kyselyä Pihlajalinnassa tehtyjen botuliinitoksiini-pistosten hinnoista. Botuliinista voit lukea lisää tietoa aiemmasta postauksestani.

Pihlajalinna Laser Tilkassa botuliinia pistää ainoastaan erikoislääkärit, eli minä itse (ihotautilääkäri), sekä suurin osa plastiikkakirurgeista (jotka pistoshoitoja tekee). Joillakin lääkäreillä on hinnastosta poikkeavat omat hinnoittelut.

Botuliinina on yleensä käytössä Vistabel, mutta myös Botox, Boucouture ja Azzalure. Nämä valmisteet eivät käytännössä toisistaan eroa.

Olemme päivittämässä (eli itse asiassa laskemassa) botuliinipistosten hintoja. Vanhojen Laser Tilkan nettisivujen hinnastosivut ei pidä enää paikkansa lainkaan.

Jatkossa yhden alueen botuliinipistos maksaa 290 euroa. Tämä tarkoittaa 20 yksikköä botuliinia, ja sillä määrällä voidaan poistaa esim sibeliusrypyt TAI otsan vaakajuonteet.

Jos haluaa 50 yksikköä pistettäväksi, hinta on 410 euroa. Sillä saadaan poistettua esimerkiksi otsan vaakajuonteet JA sibeliusrypyt JA silmien sivujen ”harakanvarpaat” TAI leukalihasten hoito hampaiden narskuttelun estoon (josta mukavana lisänä seuraa kasvojen leukaluun ”kavennus”!).

Jos hoidetaan koko kasvot, niin hinta on 590 euroa. Silloin kuluu yleensä 100 yksikköä botuliinia ja voidaan otsan lisäksi hoitaa esim kaula, leukalinja, ylähuuli ym.

Kun botuliinia pistetään kainaloiden liikahikoiluun, hinta on Pihlajalinnassa 420 euroa. Jos potilaalla on lääke mukana itsellä (eli aiemmalla lääkemääräyksellä ostettuna 100 yksikköä botuliinia), niin hinta on 230 euroa.

Turhaan tätä botuliinia pelätään tai kauhistellaan. Se on oikeasti aika ihme aine ja itselläni ainakin häviää aina päänsärytkin kun otsassa on botuliinia. Ja vaakajuonteiden ja sibeliusryppyjen poistuminen on toki mukavaa myöskin.

Tekijä: Marika Schröder

Ihotautilääkäri / Hudläkare

Yksi ajatus artikkelista “Botox hinnat”

  1. Onko botuliinin vaikutus täysin tutkittu, ts. Saattaako esim. suoneen osuessa ainetta kulkeutua muuhunkin kuin poistoskohtaan. Onko 100% turvallista?
    Jos asiakkaalla on sydämentahdistin hitaan sykkeen vuoksi( sick sinus)onko vuoden varmaa, ettei pistosten vaikutukset haittaa tämän ominaisuuden omaavaa henkilön sudänlihasta?
    Ystävällisin terveisin
    Hannele Salokangas

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s