Kauneudesta ja vetovoimasta

Viime torstaina pidimme Pihlajalinna Laser Tilkassa ”naisten iltaa”. 

Siellä valloittava sekä taitava plastiikkakirurgian erikoislääkäri Hilkka Peltoniemi puhui abdominoplastiasta (eli raskauden jälkeisestä vatsalihasten erkaantumisesta) sekä rasvansiirroista mm. rintoihin (paljon turvallisempi, pitkäkestoisempi ja luonnollisempi tapa kuin silikonit). 

Allekirjoittanut puhui pistoshoidoista (eli botuliinista ja hyaluronihaposta) sekä koholuomista. Olen botuliinin ja täyteaineiden suhteen käynyt useissa koulutuksissa niin ulkomailla kuin Suomessakin, mutta parhaat oppini olen saanut Hilkka Peltoniemeltä. Hänen täyteen buukattua ”piikkipolia” olen seurannut kolme päivää ja saanut erittäin hyvät opit. 

Lisäksi käytin yleisötilaisuutta hyväksi muistuttaakseni siitä itsestäänselvyydestä, että vetovoima on kuitenkin eniten kiinni positiivisesta elämänasenteesta. Jos muuten käyttäytyy muita kohtaan mulkkumaisesti, ei mitkään kosmeettiset hoidot paranna vetovoimaasi.

Vasemmalla minä ja oikealla Hilkka, joka osaa korjata sen mitä Jumala jätti puolitiehen naisen vartalosta. Tai jonka ne ihanat jälkeläiset jättivät muistoksi äidin kehoon.

Ilta saavutti suuren suosion ja kaikki 130 paikkaa täyttyivät nopeasti. Uutta naisten iltaa kuohuviineineen ja salaatteineen suunnitellaan viimeistään alkusyksylle. Laserhoidoistakin pidetään joku iltama viimeistään syksyllä.

Tekijä: Marika Schröder

Ihotautilääkäri / Hudläkare

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: