Huulien täyttö

Huulien täyttäminen herättää joillakin paljon tunteita. Usein kuulee kauhistelevia puheita miten ”joku on laittanut botoxia huuliin!”. Sitä seuraa usein kyseisen henkilön mynnistelyä ja yleistä paheksuntaa.

Siinä toiminnassa on kuitenkin monta virhettä. 

Ensinnäkin, botox (tai siis botuliini toksiini) on lihaksien toimintaa rauhoittava valmiste, jolla tasoitetaan (yleensä otsan ja silmien seudun) ryppyjä. 

Huulien täyteläistämiseen käytetään täyteainetta, joka on yleensä hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on elimistössä muutenkin esiintyvä aine, joten vierasainereaktiota ei tule. Eri valmisteita on useita, itse käytän täyteaineista Juvedermin sekä Beloteron tuotteita. Nämä ovat erittäin turvallisia ja tutkittuja aineita, joilla komplikaatioriskit ovat vähäiset. Toki botuliiniakin voi käyttää huuliin, mutta yleensä harvemmin. Silloin botoxin tarkoitus on rentouttaa ylähuulta ja vähentää pystyryppyjä (”smokers lines”). 

Toisekseen, jos huulia täytetään maltillisesti, ei tule niin sanottua ankannokkaa, jota niin moni paheksuu. 


En myöskään itse pidä ylitäytettyjä huulia kauniina, (mutta yritän olla mollaamatta muiden kauneusihanteita). Jos minun ja asiakkaani kauneusihanteet eivät kohtaa, pyydään häntä kohteliaasti hakeutumaan toiselle ammattilaiselle hoidon arvioon.

Itse olen sitä mieltä, että pistoshoidot ovat onnistuneet silloin kun muut eivät suoraan huomaa että jotain on tehty. Yksinkertaisesti näyttää vain paremmalta ja freesimmältä, mutta toimenpide ei paista kilometrin päähän.

Tässä muutamat tekemäni huulet. Saatiin kosteutta ja täytettä, mutta myös profiilikuva on maltillinen.

1 mL Juvederm Volift jaettu ylä- ja alahuuleen.

Ylemmät ennen, alemmat jälkeen.


Profiilikuvaa asiakas ei yleensä itse niinkään katso, mutta ympäristö kyllä.

Jos kasvoissasi joku asia häiritsee, ota rohkeasti yhteyttä Pihlajalinna Laser Tilkkaan. Laserhoitajilla saa käydä ilmaisella konsultaatiokäynnillä. Pyrimme infoamaan realistisista hoitotuloksista ja hoidon hinnan saat toki tietää aina etukäteen.

Tekijä: Marika Schröder

Ihotautilääkäri / Hudläkare

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s