Ultherapy – veitsetön kasvojen kohotus

Allekirjoittanut toimii Pihlajalinna Laser Tilkan iho ja estetiikan vastuulääkärinä.

Pihlajalinna Laser Tilkassa on käytössä Ultherapy – ultra-äänilaite jolla voidaan alakasvojen ja kaulan ihoa hieman kiristää ja nostaa, ilman varsinaista kirurgista toimenpidettä. 

Toki hoito ei korvaa perinteistä kasvojen kohotusta jos roikkuvaa ihoa on paljon, mutta sopii kevyemmin löystyneelle iholle.

Lisää tietoa hoidosta löytyy Pihlajalinna Laser Tilkan uusilta nettisivuilta, eli klikkaa tästä.

Ultherapya tarjosi Suomessa ensimmäisinä Laser Tilkka. Nykyään hoito on vakiinnuttanut asemansa esteettisenä hoitomuotona, ja Ultherapysta puhutaan paljon kansainvälisissä kongresseissa ja hoitotapoja edelleen kehitetään. Itse suhtauduin hyvin skeptisesti ja kyseenalaistaen kun ensimmäistä kertaa tästä hoidosta kuulin, mutta koehenkilöiden ja asiakkaiden kokemuksista oppineena olen minäkin joutunut taipumaan uskomaan hoidon todellista tehoa. Toki täytyy muistaa ettei tämä ihan kaikilla kuitenkaan auta riittävästi.

Lisäksi – koska hoito on yleistynyt niin myös hinnoissa on eroa. Laser Tilkassa käytämme aina tehokkaampaa Plus-ohjelmaa, jossa yksittäisiä pulsseja tulee enemmän. Jokainen pulssi maksaa kun hoitokärki näistä kuluu, joten sen vuoksi hintoja ei voi suoranaisesti keskenään verrata tietämättä pulssien määrää.

Jos mietit kasvojen kohotusta tai muuta esteettistä toimenpidettä, suosittelen varaamaan aika Laser Tilkan laserhoitajan maksuttomalle konsultaatiokäynnille. 

Ja ei – omaan hyvinvointiin satsaaminen ei ole turhaa. Jos jonkun asian korjaaminen saa sinut voimaan henkisesti paremmin, se hehkuu sinusta ulospäin iloisuutena ja itsevarmuutena vaikkakaan muut eivät suoraan huomaisi mitä sinulle on tehty. Tämän voin sanoa ihan omastakin kokemuksesta, ja koskee yleisesti kaikkia esteettisiä, niin sanottuja ”turhia”, toimenpiteitä (kunhan ei vaan mennä liiallisuuksiin).

Tekijä: Marika Schröder

Ihotautilääkäri / Hudläkare

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: