Pistoshoitoja

Tänä syksynä olen käynyt useassa ns. pistoskoulutuksessa, eli olen saanut hands-on oppia miten pistetään botuliinitoksiinia (ns. botox) sekä täyteaineita parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Botuliinilla saadaan aikaiseksi väliaikainen (4-7 kk) hermosalpaus jolloin rypyt häviää kun ilmehdintää on vähemmän. Täyteaineilla taas pyritään korjaamaan ”valahtaneita kasvoja” eli nostamaan poskipäitä ym.

Täyteaineisiin monet yhdistävät törröttävät ankkahuulet, jotka minunkin mielestäni ovat kaameat. Myös täysin liikkumattomat kasvot botuliinista johtuen ovat oudon näköiset. Toki, kauneus on katsojan silmissä ja jokaisella on oma kauneusihanteensa, enkä minä halua muiden mielipiteitä haukkua.

Itse olen kuitenkin sitä mieltä että vähempi on parempi, ja että jos kasvot huutavat kauas että täytettä on pistetty, on omasta mielestäni epäonnistuttu hoidossa. Päinvastoin jos muut eivät huomaa että varsinaisesti mitään on tehty mutta että henkilö näyttää yksinkertaisen freesiltä ja hyvältä, niin lopputulos on erinomainen.

Itse pistän nykyään siis sekä botuliinitoksiinia että Juvedermin täyteaineita, joten tervetuloa vastaanotolle keskustelemaan!

Kuivaharjoittelua botuliinipistoksiin…

Tekijä: Marika Schröder

Ihotautilääkäri / Hudläkare

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: