HOPE-kampanja

Allekirjoittanut toimii Pihlajalinna Laser Tilkan iho ja estetiikan vastuulääkärinä.

Laser Tilkka on tänä vuonna mukana HOPE-kampanjassa, jonka ajatuksena on kerätä joululahjoja vähävaraisten perheiden lapsille. Pystytämme kuusen koristeineen, jonka oksille ripustamme lahjatoiveet. Ota lappu ja hanki lahja, tuo se paketoituna takaisin ja kiinnitä toivelappu pakettiin. HOPE-yhdistys hakee lahjat 13.12. Easya kuin mikä, ja liikuttavia pieniä toiveita löytyy eri hintaisina eli varmasti jokaisen lompakkoon sopivina.
Små berörande julklappsönskemål från barn i mindre bemedlade familjer finns att plocka åt sig på Laser Tilkka. Välj ett önskemål från granen, skaffa julklappen och hämta den tillbaka med lappen fastsatt senast den 13.12. HOPE-föreningen för paketen vidare till rätt mottagare innan julafton.


Tekijä: Marika Schröder

Ihotautilääkäri / Hudläkare

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: