Barcelona

Muutaman viikon verran on nyt jo arki pyörinyt, mutta en ole näköjään saanut aikaiseksi mitään blogin suuntaan pitkään aikaan.

Tällä hetkellä olen Barcelonassa kongressissa, opettelemassa lisää lasereista ja esteettisistä hoidoista. Täällä saan kolmen päivän ajan imeä tietoa Euroopan, Aasian, USA:n ja Etelä-Amerikan uusimmista käytännöistä sekä trendeistä, mikä on erittäin innostavaa ja uusia ajatuksia herättävää. Paljon joutuu toki suodattamaan tietoa oma-toimisesti, kun tällä kosmeettisen lääketieteen alalla liikkuu myös paljon humpuukia. Mutta jos osaa valikoida, on palkitsevaa erottaa jyvät akanoista.

Seuranani on Pihlajalinna Laser Tilkan ihanat ja pätevät laserhoitajat Leena ja Sini.


Leena ja Sini ovat tehneet erilaisia laserhoitoja (kuten esimerkiksi KTP, alexandriitti, diodi, erbium ja IPL sekä ulthera) potilaille jo vuosikymmen tai kaksi, joten osaamista heillä riittää omalla sarallaan. Minä taas tuon mausteena osaamiseni ihotaudeista ja ihokirurgiasta, joten olemme mielestäni erittäin hyvä kombo täällä. Kaiken lisäksi Leenan ja Sinin huumori on mahtava ja olen saanut nauraa kippurassa moneen kertaan, joten parempaa matkaseuraa saa hakea.

Täältä tullaan sitten kotiin viisastuneina ja uutta oppineina, tuoden Suomeenkin uusia vaikutteita suuresta maailmasta.

Tekijä: Marika Schröder

Ihotautilääkäri / Hudläkare

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: