Allergian siedätyshoitoa

Nykyään puhutaan paljon allergioiden siedätyshoidoista – enää ei suositella allergeenien välttöä kuten oman lapsuuteni aikoina 80-luvulla. Itse olen allerginen monille karvaiselle eläimelle; kissoille, hevosille, marsuille, kaneille ym, ja vähän koirillekin.

Lapset ovat kuitenkin kinuneet lemmikkiä jo vuosia, ja koiraa en halua työmäärän (lue: useiden päivittäisten ulkolenkkien) vuoksi.

Sitten he saivat kuulla kissarodusta, jolle useat allergiset eivät niinkään reagoi.


Eli näillä näkymin meille nyt muuttaa heinäkuussa kissa, rodultaan neva masquerade. Kävimme tätä kuukauden vanhaa söpöliiniä ja hänen sisaruksiaan katselemassa eilen, ja täytyy sanoa että myös äidin sydän on sulanut tälle älykkäälle ja koiramaiselle kissarodulle.

Ja se allergia? Nooooh, kyllä jo vartissa alkoi äitiä aivastuttamaan ja nuha valumaan, mutta toivotaan että osasyynä olisi kevään siitepölytkin… Toivottavasti minä ja mieheni siedätymme omalle kissallemme – aika näyttää.

Tekijä: Marika Schröder

Ihotautilääkäri / Hudläkare

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: