Häiritsevien karvojen poisto

Nyt on kesä tulossa ja vaatetusta saadaan toivottavasti kohtapuolin vähentää. Jos karvaiset sääret, kainalot, bikinirajat tai kasvojen karvoitus häiritsee, suosittelen lämpimästi karvojen pysyvää poistamista alexandriitti-laserilla Laser Tilkan yksityissairaalassa Helsingissä.

Alexandriitti-laserkäsittelyjä vaaditaan yleensä 6-8 kertaa per hoito-alue, joskus riittää vähempikin. Itseltäni on kuudessa hoitokerrassa saatu pysyvästi pois niin kainalokarvat, säärien sänki kuin bikinirajojen karvoituskin – en ole moniin vuosiin koskenutkaan partahöylään ja se on kuulkaas ihanaa.


Kipua on eniten ensimmäisellä hoitokerralla, mutta se säädetään siedettäväksi laskemalla tehoja ja kylmäpuhaltimella. Eilen kävin nyt viimeisen eli kuudennen kerran hoitamassa bikinirajat, eikä sattunut juuri yhtään.


Laser Tilkassa on erittäin kokeneet ja ammattitaitoiset hoitajat jotka suorittavat karvojen poistoja alexandriitilla. Vaihtoehtona löytyy myös diodi-laser, jota käytetään kuitenkin huomattavasti vähemmän. Lisää infoa karvojen pysyvästä poistosta löydät tästä. Hinnasto löytyy täältä. Huomaathan että mikäli haluaa hoidattaa useita alueita kerralla on pakettihinta edullisin vaihtoehto.

Valokuvat ovat Laser Tilkan kotisivuilta lainattuja.

Kan varmt rekommendera att göra sig av med irriterande kroppsbehåring med alexandrit-laser på privatsjukhuset Laser Tilkka i Helsingfors.

Tekijä: Marika Schröder

Ihotautilääkäri / Hudläkare

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: